USB-Geheugenpennen

USB-Geheugenpennen met bedrukking

 

Bent u opzoek naar een USB-geheugenpen? Dan hebben wij precies wat u zoekt. De USB-geheugenpen is een pen die kan worden gebruikt als pen.  Aan de achterkant van de pen kunt u er  een USB-stick uit schuiven. De USB-geheugenpen als relatiegeschenk is twee in één.


U kunt de USB-geheugenpen laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt de USB-geheugenpen persoonlijker en alleen naar uw bedrijf gericht. Het is leuk als relatiegeschenk, maar door de bedrukking is het ook nog uitermate goed geschikt als promotiemiddel voor op beurzen.


De bedrukte USB-geheugenpen is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De USB-geheugenpen is er in de kleuren zwart, wit en oranje. Op deze manier is er altijd een USB-geheugenpen kleur die perfect bij uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over dit product of een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb-geheugenpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: