USB Hub Hopper

USB hub hopper met bedrukking

 

Productomschrijving

Bent u opzoek naar een hub met meerdere USB ingangen, dan is de USB hub hopper 3 - 1 en telefoonstandaard voor u geschikt! Een hub is een plaats waar data van verschillende bronnen samenkomt en vanuit hier weer verdeeld kan worden. De USB hub hopper is een 3-poorts USB 2.0 hub en is compatibel met elke USB-poort. Ook kunt u dit product gebruiken als een telefoon- of tabletstandaard met kabelopslag. De USB hub hopper 3 - 1 bevat een Micro USB voor de USB-laadkabel. De usb hub 3 in 1 is gemaakt van ABS kunststof en is beschikbaar in verschillende kleuren: zwart, koningsblauw, rood en lime.

USB hub hopper 3 - 1 met bedrukking

Bij HSG Relatiegeschenken heeft u de mogelijkheid om de bedrukte USB hub Hopper 3 in 1 te laten voorzien van een mooie bedrukking. Zo kunt u uw bedrijfsgegevens zoals uw logo of bedrijfsnaam op de USB hub Hopper laten drukken, maar dit kan ook met een leuke tekst of afbeelding. Door deze bedrukte Hopper 3 in 1 USB hub te laten bedrukken, creëert u een uniek relatiegeschenk dat u ook kunt inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf. Op deze manier maakt u op een originele wijze reclame voor uw bedrijf!

USB hub hopper bestellen

Bij HSG Relatiegeschenken een USB hub hoper logo bestelen is makkelijk en snel. Ook bieden wij u dit product aan voor een scherpe prijs. Voor de USB hub Hopper 3 in 1 met of zonder bedrukking bent u bij HSG Relatiegeschenken dus zeker aan het juiste adres!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb hub hopper? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: