€ 2,86

A288-97318.06

usb-hub-luidsprekers

Usb-hub-luidsprekers met bedrukking

 

Met een usb hub met luidspreker heeft u alles in een. De usb hub met luidspreker heeft 3 usb poorten. Aan de bovenkant van de bedrukte hub met luidspreker, bevindt zich een luidspreker.
De usb is verlicht door acht blauwe LED’s.

Met de usb hub met luidspreker kunt u muziek afspelen. U kunt de bedrukte usb hub met luidspreker gemakkelijk op de computer aansluiten door de usb poorten die zich aan de zijkanten bevinden. In totaal bevinden zich 3 usb poorten op de bedrukte hub met luidspreker.

U kunt de bedrukte usb hub met luidspreker gebruiken als relatiegeschenk. Het is het perfecte relatiegeschenk voor jong en oud. U kunt de usb hub met luidspreker ook laten bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. Zo is de bedrukte usb hub met luidspreker het perfecte promotiegift.

Indien u vragen heeft over de usb hub met luidspreker bedrukte of onbedrukt neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb-hub-luidsprekers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: