USB Hubs

USB Hubs met bedrukking

Met een usb hub kunt u gemakkelijk meerdere usb sticks in de computer tegelijkertijd steken. Dit is ontzettend handig voor snelle handelingen. De usb hub is ontzettend leuk doordat het in verschillende maten, kleuren en zelfs vormen verkrijgbaar zijn. De usb hub is bijvoorbeeld verkrijgbaar in de vorm van een mannetje.

U kunt de usb hub laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt de usb hub alleen naar uw bedrijf gericht. Hierdoor wordt de usb hub niet alleen een perfect relatiegeschenk, maar ook nog een perfect promotiemiddel. Doordat de usb hub een ontzettend nuttig product is zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan producten. Doordat er een ruime keuze is aan promotie producten kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die het beste bij u past.

Indien u vragen heeft over de usb hub bedrukte of onbedrukt neem dan a.u.b. contact met ons opSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb hubs? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: