usb-led-lampen

Usb-led-lampen met bedrukking

 

Heeft u ’s avonds ook nog werk, en heeft u daarbij te weinig licht? Dat is nu verleden tijd met de usb led-lamp. U kunt de usb in de usb poort aan de zijkant van uw laptop steken of aan de usb poort in de computer. Het lichtje geeft licht, zo heeft u genoeg licht ’s avonds bij uw werkplaats. U kunt de lamp verstellen. De usb-led lamp is ontzettend handig.

We hebben in ons assortiment verschillende soorten usb led-lampen, zo is er altijd een die bij u of uw bedrijf past. Doordat u de usb led-lamp kunt laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Is het ook nog het perfecte business gift, voor bijvoorbeeld op beurzen. U kunt de usb led-lamp ook gebruiken als relatiegeschenk. Het zal zeker gewaardeerd worden. 51191
Heeft u interesse in de usb led-lamp bedrukt of onbedrukt? Neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb-led-lampen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: