usb-memohouders

Usb-memohouders met bedrukking

 

De usb memohouder is ontzettend handig, u kunt terwijl u verbinden maakt met de computer via een usb poort in de memohouder. U kunt ook gemakkelijk noties bij elkaar houden door de gleuf in de usb memohouder. Als er in de bedrukte usb memohouder een notitie bevind, gaat het lichtje in de usb houder branden. De bedrukte usb memohouder is een 2 in 1. U kunt verbinden maken met de computer en notities bij elkaar houden.

U kunt de usb memohouder laten bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. Hierdoor is de usb memohouder uitermate geschikt als business gift, het zou zeker worden gewaardeerd door uw klanten. U kunt de usb memohouder ook perfect gebruiken als relatiegeschenk.
De usb memohouder is een must have op elk bureau. Het is ook een leuk accessoire op het werk. De usb memohouder is gemaakt van kunststof, en weegt 70 gram. De kleur van de bedrukte usb memohouder is blauw. De afmetingen van de usb memohouder zijn 87x84x35 mm. Hierdoor is de usb memohouder makkelijk in het gebruik.
Heeft u vragen over de usb memohouder of een ander product? Neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb-memohouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: