USB memory stylus touch

USB memory stylus touch met bedrukking

 

Met een USB memory stylus touch bent u van alle gemakken voorzien. U kunt met de ene kant uw smartphone of tablet gemakkelijk bedienen. Hij is bedoeld voor op een touchscreen en vervangt uw vinger. Een groot voordeel is dat uw scherm schoon blijft en hij laat geen krassen achter. Een stylus pen is een handige gadget voor alle smartphone gebruikers. Aan de andere zijde zit een USB stick. 

De USB memory stylus touch kunt u bij HSG Relatiegeschenken geheel naar uw wens laten bedrukken. Laat de USB stylus met uw bedrijfslogo en/of tekst bedrukken. Door middel van de bedrukking komt uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht bij uw klanten! De perfecte manier om uw bedrijf snel en gemakkelijk te promoten. Tegenwoordig heeft een groot deel van de bevolking een smartphone. De USB memory stylus touch is in het bijzonder een geschikt promotiegift van en aan elektronicabedrijven.

In het HSG assortiment vindt u diverse producten die aan de USB memory stylus touch gerelateerd zijn. U vindt zoal de USB pen of de iPad houder. U vindt een groot aanbod aan elektronica producten en accessoires. Perfect voor relatiegeschenken in de elektronica branche. Het product wordt nog een leuker en persoonlijker, doordat wij de producten voor u kunnen personaliseren door middel van bedrukking. 

Indien u vragen heeft of u niet het relatiegeschenk vindt wat u zoekt voor uw bedrijf of evenement, kunt u gerust contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar om u te helpen met de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb memory stylus touch? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: