USB mini ventilators

USB mini ventilators met bedrukking

 

Zoekt u afkoeling bij het werken? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de USB mini ventilator. De USB mini fan is een ventilator met een USB. Ontzettend handig voor in de zomer, als u een lange tijd achter uw bureau moet werken. De USB mini ventilator relatiegeschenk is ook leuk als decoratie op kantoor. De mini usb fan is geschikt voor jong en oud.


U kunt de mini usb ventilator laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De USB mini ventilator bedrukt is geschikt als relatiegeschenk, doordat u het kan laten bedrukken wordt het ook nog een perfect promotiemiddel. De USB mini ventilator relatiegeschenken is geschikt als promotiemiddel voor op bijvoorbeeld beurzen en opendagen. Door middel van bedrukking wordt het product persoonlijker en alleen gericht naar uw bedrijf. De mini usb ventilator is ontzettend handig in het gebruik, klein en ook nog stijlvol. De bedrukte USB mini ventilator zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Indien u vragen heet over de USB mini ventilator bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb mini ventilators? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: