USB pennen

USB pennen met bedrukking

 

Een USB pen is twee in één! Het is een pen en de achterkant kunt u eraf halen en daar zit een USB in. Ontzettend handig voor op het kantoor, maar ook voor thuis! 

U kunt de USB pen geheel naar uw wens laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De USB pen is een leuk relatiegeschenk en promotiemiddel met of zonder bedrukking. Doordat de USB pen een twee in één is, zal het vaker gebruikt worden dan een normale pen of een USB stick. Door de opdruk zal uw bedrijf ook een grotere naamsbekendheid krijgen! 

In het HSG Assortiment vindt u diverse USB sticks en pennen. U vindt ook andere computer producten zoals de USB memory stylus touch en de USB stylus touch ball pen. Door het diverse assortiment kunt u er zeker van zijn dat er een product is dan perfect bij uw bedrijf of evenement past!

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de USB pen bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb pennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: