USB pennen met lasers

USB pennen met lasers en bedrukking

 

De samenleving is steeds meer aan het digitaliseren en USB-sticks zijn dan ook niet meer weg te denken. USB-sticks worden dagelijks gebruikt om belangrijke bestanden op te slaan. Aangezien de geheugensticks compact zijn, is het gemakkelijk ergens mee naartoe te nemen zodat u uw informatie altijd en overal bij de hand heeft. Vandaar dat USB sticks steeds populairder worden als relatiegeschenken. Bent u opzoek naar een USB-stick die tegelijkertijd ook een pen is met een ingebouwde laser? Onze USB pennen lijken op normale pennen maar er zit een USB-stick verstopt. De memorystick kan in de computer worden gestopt voor direct gebruik. USB pennen zijn erg originele en vooral ook nuttige relatiegeschenken die op geen enkel bureau mogen ontbreken. De laser kan gebruikt worden voor het geven van presentaties.

Dit unieke product is geheel naar eigen wens te personaliseren. Zo kunnen wij de USB pennen bedrukken met uw bedrijfslogo en een promotietekst. Dit maakt de te bedrukken USBpennen met laser perfect inzetbaar als promotieartikelen. Verras uw klanten, personeel en andere relaties met een relatiegeschenk in de vorm van een bedrukte USB-pen uit blijk van waardering. Ze verdienen het om af en toe in het zonnetje te worden gezet en tevens zorgt het voor goede promotie voor uw bedrijf. Uw naamsbekendheid zal vergroten en relaties versterken. Bekijk ons ruim assortiment aan USB pennen met bedrukking op onze website.

De laser USB pen met opdruk wordt in een luxe uitvoering geleverd en heeft een compleet ingebouwde USB stick. Deze bedrukte USB stick, laser en pen in één is de dunste USB pen ter wereld dankzij het innovatieve design. U kunt de laser USB pennen met bedrukking goedkoop bestellen bij HSG Relatiegeschenken, uw vertrouwde adres voor usb pennen als relatiegeschenken. Snel, veilig en eenvoudig. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb pennen met lasers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: