USB People, usb sticks

USB People, usb sticks met bedrukking

 

Bent u op zoek naar een unieke usb stick? Dan hebben wij wat u zoekt namelijk de usb people. De bedrukte usb is een usb stick in de vorm van een mannetje. De usb people is een uitermate uniek product. U kunt kiezen uit veel verschillende mannetjes. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mannetje met een zonnebril of een normale bril en in verschillende kleren. De usb people is een opvulling op elk bureau.

U kunt de usb people nog unieker maken door het te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De usb people is een uitermate geschikt relatiegeschenk en doormiddel van bedrukking wordt het ook nog een perfect promotiemiddel. De bedrukte usb people is leuk als giveaway voor op beurzen en opendagen. Doordat het een uniek product is en daarnaast nog ontzettend handig, is zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een ander geschikt promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen, die uw bedrijf het beste kunnen promoten. Doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn, dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan gerust contact met ons opSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb people, usb sticks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: