USB solar lampen

USB solar lampen met bedrukking

 

De USB solar lamp is een handig lampje voor bijvoorbeeld naast uw bed, op kantoor of bij de computer/laptop. De lamp met gekleurde kap kan opgeladen worden door middel van een solarpaneel aan de bovenzijde of via een USB-kabel. De lamp heeft een witte voet en er kan gekozen worden uit verschillende kleuren kappen.

De USB solar lamp is een leuk relatiegeschenk voor mensen die ’s avonds nog even willen lezen of meer licht nodig hebben tijdens het werk.
Het bureaulampje relatiegeschenk kan bedrukt worden met een tekst en/of logo, zodat er een persoonlijk product ontstaat. De solar lamp is een leuk relatiegeschenk om cadeau te doen aan uw relaties.

Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan lampen, relatiegeschenken en andere promotionele gadgets. Neem gerust een kijkje of vraag een offerte aan via de blauwe knop. U kunt ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers indien u vragen heeft of meer informatie wil.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb solar lampen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: