Usb speciaal

Usb speciaal met bedrukking

De usb speciaal is een usb stick met een aparte vorm. U kunt kiezen uit veel verschillende soorten usb sticks. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een usb stick met licht of een usb stick in de vorm van een goudstaaf. Doordat er een ruime keuze is aan verschillende soorten kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.


U kunt alle usb sticks laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De usb is geschikt als promotiemiddel voor op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. De usb speciaal is er in veel verschillende vormen en kleuren. De usb is handig en leuk. De bedrukte usb speciaal zal zeker gewaardeerd worden.


Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij u en uw bedrijf past. Bent u opzoek naar een promotie product in een bepaalde thema of tijd van het jaar? In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld relatiegeschenken en promotiemiddelen rond het feest kerst en Sinterklaas.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb speciaal? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: