€ 7,50

A53-LT90987-N0002

Bekijk en bereken
USB stekkers

USB stekkers met bedrukking

De usb stekker kan gebruikt worden om apparaten op te laden die een usb uitgang hebben. De usb stekker kan in de wandcontactdoos gestoken worden, waardoor de usb stekker geschikt is voor thuis, op kantoor, maar ook voor op vakantie. Voorbeelden van apparaten die met de usb stekker opgeladen zouden kunnen worden zijn: camera, ipod, mp4 speler en telefoon.

Door de usb oplader te laten bedrukken, ontstaat er een gepersonaliseerd product dat zeker van pas zal komen. De usb stekker relatiegeschenk kan bijvoorbeeld cadeau gedaan worden aan uw relaties of zakenpartners. De bedrukte usb stekker relatiegeschenk heeft de vorm van een kubus, waarbij het apparaat aan de ene kant in de stekker gestoken kan worden en waarbij de andere kant van de usb stekker in de wandcontactdoos gestoken moet worden.

Voor meer informatie of vragen over de bedrukte of onbedrukte usb stekker kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje op onze website hsg-relatiegeschenken.com voor meer elektronica, relatiegeschenken en gadgets.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stekkers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: