USB stick aardbeien

USB stick aardbeien met bedrukking

 

USB sticks zijn steeds meer in trek als relatiegeschenken. Dat komt omdat informatie steeds vaker digitaal wordt. Om belangrijke bestanden altijd bij de hand te hebben, kunnen geheugensticks worden ingezet. Deze zijn klein van formaat en daardoor gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Tegenwoordig zijn USB sticks verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. De custom made USB stick in de vorm van een aardbei is perfect inzetbaar als relatiegeschenk voor onder andere supermarkten, groenteboeren en aardbeibedrijven.

De aardbei geheugenstick is geheel naar eigen wens te bedrukken. Zo kunt u zorgen voor een behuizing in de huisstijl van uw bedrijf. Wilt u de aardbei USB voorzien van een merknaam, bedrijfslogo en pakkende slogan? Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens uitstekend in zicht zijn waardoor er optimaal reclame wordt gemaakt, zonder dat u daar zelf extra moeite voor hoeft te doen. Bedrukte USB sticks gaan het hele land door en misschien zelfs wel de hele wereld. Het is dus een uitstekend idee om uw klanten, personeel, leden of andere relaties te verrassen met een USB stick in aardbeivorm als relatiegeschenk. Zo blijft uw bedrijf onder de aandacht en wordt uw naamsbekendheid alsmaar groter.

De fruitige USB sticks zijn verkrijgbaar op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij bieden u goede kwaliteit, snelle levering en scherpe prijzen. Zo kunt u met een beperkt budget toch een breed publiek bereiken. Wij maken op aanvraag geheel gratis een digitaal ontwerp van het door u gewenste product zodat u een ruimtelijk idee krijgt van het relatiegeschenk. De aardbei USB-stick met logo is net als onze andere memorysticks verkrijgbaar in verschillende geheugencapaciteiten. Wilt u graag hulp bij het zoeken naar het ideale relatiegeschenk? Onze medewerkers staan voor u klaar! Van goedkope USB-sticks tot luxe geheugensticks in giftbox: ons assortiment is enorm!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick aardbeien? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: