USB stick Auto's

USB stick Auto's met bedrukking

 

Met een USB-stick heeft u uw belangrijkste bestanden altijd bij de hand! Wanneer de USB-stick in de computer of laptop wordt gestoken, kunt u direct met de stick aan de slag. HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment aan USB-sticks in allerlei vormen, kleuren, maten en capaciteiten. Zo hebben we USB flash drives in de vorm van een wortel, een vliegtuig, een dolfijn, een gitaar en in de vorm van een auto. De auto USB-stick is zeer origineel om weg te geven als relatiegeschenk en is perfect inzetbaar als give-away tijdens beurzen en evenementen.

Wij kunnen de auto USB sticks in eigen vorm bedrukken naar uw wens. Zo kunnen wij de sticks voorzien van uw bedrijfslogo waardoor uw bedrijfsnaam vaak onder ogen zal komen. Dat maakt de USB auto geschikt als promotiemiddel. Een USB stick met logo is een nuttig relatiegeschenk dat men daadwerkelijk zal gebruiken. Tevens wordt de bedrukte auto stick overal mee naartoe genomen waardoor uw naamsbekendheid aanzienlijk zal toenemen.

Op onze website kunt u ons geheel assortiment bekijken aan USB sticks in autovorm. Ook voor te bedrukken USB sticks in de vorm van een race auto bent u bij ons aan het juiste adres. Vindt u niet de USB-stick waar u naar opzoek bent? Wij helpen u graag met zoeken. U kunt bij gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick auto's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: