USB stick gitaren

USB stick gitaren met bedrukking

 

Bedrukte USB-sticks, en dan met name custom made usb-sticks, zijn de laatste jaren steeds populairder en worden steeds vaker weggegeven als relatiegeschenken. Zo is de USB-stick in de vorm van een gitaar ideaal als relatiegeschenk voor muziekliefhebbers en bedrijven die werkzaam zijn in de muziek branche. Heeft u bijvoorbeeld een muziekwinkel, bent u gitarist of lid van een band, of geeft u gitaarles op een muziekschool? Dan is de geheugenstick in gitaarvorm een zeer origineel en nuttig geschenk waarmee u uw relaties in het zonnetje kunt zetten.

Wij kunnen alle USB-producten en andere relatiegeschenken bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Een gitaar USB-stick met logo en bedrijfsnaam is perfect inzetbaar als promotiemiddel. Telkens wanneer de bedrukte gitaar stick daadwerkelijk wordt gebruikt, zal er reclame voor uw bedrijf worden gemaakt. Wij hoeven u niet uit te leggen dat dit positief is voor uw naamsbekendheid!

Wilt u op een originele manier uw klanten, personeel, leden of leerlingen verrassen? Bestel de bedrukte USB-sticks in de vorm van een elektrische gitaar goedkoop bij HSG Relatiegeschenken. Hierdoor blijft uw bedrijf, vereniging of winkel altijd in het geheugen van uw klant gegrift. Uw personeel is tevreden en klanten komen vaker bij u terug.

De USB-stick in de vorm van een elektrische gitaar is gemaakt van rubber en is verkrijgbaar in verschillende geheugencapaciteiten. Bent u geïnteresseerd in de te bedrukken gitaar USB-stick, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Wij bieden u lage prijzen, goede kwaliteit en een snelle levering. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend in de relatiegeschenken branche! U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers indien u vragen of opmerkingen heeft over het product. Informeer naar de vele mogelijkheden.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick gitaren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: