USB stick hamburgers

USB stick hamburgers met bedrukking

 

Zoekt u een originele give away om uw fastfood keten, hamburgerzaak, restaurant of friettent te promoten? USB-sticks zijn ideale relatiegeschenken doordat ze compleet naar eigen wens samen te stellen zijn. Zo is de rubberen hamburger de USB-stick waar u naar op zoek bent! De uit rubber vervaardigde hamburger is eenvoudig in te pluggen in de computer. Hiermee stelt u uw relaties in de gelegenheid om alle bestanden veilig en gemakkelijk op te slaan zodat ze belangrijke informatie altijd bij de hand hebben.

De rubberen USB-stick in de vorm van een hamburger kan geheel naar eigen wens worden vormgegeven. De burger USB is leverbaar in uw eigen PMS kleuren en kan bedrukt worden met een slogan en logo naar keuze. Dit alternatief voor de standaard USB-stick is origineler en daardoor pakkender. Het is een relatiegeschenk dat de ontvangers ervan zich nog lang zullen herinneren. Doordat uw bedrijfsgegevens goed in zicht zijn op de bedrukte hamburger USB-sticks, zal uw bedrijfsnaam vaak onder de aandacht komen met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. Uw merknaam wordt groter en uw bedrijf krijgt meer aanzien. Het is een origineel relatiegeschenk dat het goed doet in de voedingsindustrie of andere voeding gerelateerde branches.

Bent u geïnteresseerd in de hamburger USB-sticks met opdruk als relatiegeschenken? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Hier kunt u tevens ons compleet assortiment aan bedrukte USB-sticks bezichtigen. Vindt u het lastig om een ruimtelijk beeld te krijgen van het eindproduct? Dan kunnen wij gratis een digitaal voorstel voor u maken om uw wensen te visualiseren. Onze medewerkers helpen u graag bij het zoeken naar het ideale relatiegeschenk voor uw relaties! Wij bieden een snelle levering, goede kwaliteit-prijs verhouding en een ruim aanbod. Van goedkope USB-sticks tot luxe sticks in een giftbox.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick hamburgers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: