USB stick hamers

USB stick hamers met bedrukking

 

USB sticks zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Tegenwoordig gebruikt vrijwel iedereen USB-sticks om belangrijke bestanden altijd bij de hand te hebben. Vandaar dat USB-sticks steeds populairder worden als relatiegeschenken. Memorysticks zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. U kunt zich met de custom made USB sticks op een originele manier onderscheiden van uw concurrenten. De USB sticks in hamervorm zijn leuke relatiegeschenken wanneer u werkzaam bent in de bouwbranche, timmerbranche of de houtbewerkingsindustrie.

Wij kunnen de hamer USB geheel in uw bedrijfsstijl bedrukken. De hamer USB stick met logo is het ideale relatiegeschenk voor de klussers. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam goed in zicht is voor optimale promotie. Aangezien bedrukte USB sticks overal mee naartoe worden genomen, zijn de geheugensticks ideaal inzetbaar als promotieartikelen en relatiegeschenken. Uw bedrijfsnaam komt vaak onder ogen wat zal leiden tot een vergroting van uw naamsbekendheid.

Bestel de custom made USB hamers goedkoop bij HSG Relatiegeschenken. Zo kunt u met een klein budget een groot publiek bereiken. Bent u geïnteresseerd in de bedrukte hamer geheugensticks dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte laten maken. Om een duidelijk beeld te geven van het uiteindelijke product kunnen wij u gratis een digitaal ontwerp sturen. De geheugenstick in hamervorm met logo is beschikbaar in verschillende capaciteiten. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick hamers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: