USB stick harten

USB stick harten met bedrukking

Tegenwoordig zijn USB sticks niet meer weg te denken. USB sticks zijn prachtige relatiegeschenken of promotieartikelen om uw merk of bedrijf onder de aandacht te brengen. HSG Relatiegeschenken biedt een ruim assortiment aan USB sticks met logo. Wij hebben ze in alle vormen en maten. De USB stick in de vorm van een hort is een zeer opvallende giveaway die volledig naar eigen wens kan worden bedrukt. Dit maakt de hart USB stick ideaal als relatiegeschenk maar ook leuk als bedankje. De USB-stick is gemaakt van kunststof en kan aan de sleutelbos worden bevestigd.  

Wij kunnen de hartjes USB stick bedrukken met logo, bedrijfsnaam en een tekst zoals een promotietekst of een bedanktekst. De bedrukte stick in de vorm van een hart is een leuk presentje voor Valentijn of voor de dag van de liefde. Verras uw klanten, personeel, leden of gasten met een memorystick uit blijk van waardering. Omdat de hartjes USB overal mee naartoe wordt genomen om de belangrijkste bestanden altijd bij de hand te hebben, komt uw bedrijfsnaam onder vele ogen. Dit is natuurlijk positief voor uw naamsbekendheid.

Wilt u uw bruiloft gasten verrassen met een origineel bedankje uit deze tijd? Laat de USB stick met hart bedrukken!  De bedrukte USB stick in hartvorm is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en kan op onze website worden besteld. Daar is tevens ons compleet assortiment aan te bedrukken memorysticks te bezichtigen. Van goedkope USB sticks tot originele exemplaren. Wilt u graag hulp bij het zoeken naar de perfecte geheugensticks met logo? Neem gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick harten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: