USB stick hondenbotten

USB stick hondenbotten met bedrukking

 

Geheugensticks zijn ineens niet meer zo saai wanneer ze in een ander jasje gegoten worden. Tegenwoordig zijn USB-sticks er in allerlei soorten en designs. Deze USB-stick in de vorm van een bot is een perfect relatiegeschenk voor dierenwinkels, hondenkennels, dierenartsklinieken en hondenliefhebbers. Met deze geheugenstick in botvorm heeft u altijd uw belangrijkste bestanden bij de hand en heeft u de mooiste foto’s van uw viervoeter ook altijd paraat.

Compleet naar eigen wens kan het bot worden voorzien van een opdruk in de vorm van uw bedrijfslogo, merknaam, website en/of promotietekst. De mogelijkheden zijn ongekend. Op deze manier kunt u de te bedrukken memoriestick personaliseren naar de huisstijl van uw bedrijf of vereniging. Omdat bedrukte USB sticks in de vorm van bijvoorbeeld een bot overal mee naar toe worden genomen, kunnen ze uitstekend dienen als promotiemiddel. Met dit bedrukte hondenbot wordt er optimaal reclame gemaakt voor bijvoorbeeld uw honden trimsalon of puppycursus en blijft uw bedrijf hangen in het geheugen van uw klanten, leden of andere relaties. De met logobedrukte hondenbot USBstick zal met open armen worden ontvangen.

Omdat uw bedrijfslogo goed in zicht zal zijn op de bedrukte hondenbot USB-stick, zal uw naamsbekendheid stijgen. Wanneer er een persoonlijke touch aan een relatiegeschenk verbonden zit, doen deze het altijd goed waardoor het imago van uw bedrijf zal verbeteren. U kunt de bedrukte geheugensticks bekijken en bestellen op onze website: www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij maken gratis een offerte voor u of een digitaal voorstel. Natuurlijk helpen wij u ook bij het zoeken naar geheugensticks voor andere branches. HSG levert relatiegeschenken snel en goedkoop maar verzekert u ook van de beste kwaliteit.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick hondenbotten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: