USB stick injectiespuiten

USB stick injectiespuiten met bedrukking

 

In onze steeds verder digitaliserende samenleving zijn USB-sticks niet meer weg te denken. USB-sticks worden gebruikt om bestanden op te slaan zodat bestanden niet verloren gaan en deze overal mee naartoe kunnen worden genomen. Zo heeft u uw belangrijke bestanden altijd bij de hand. Tegenwoordig zijn geheugensticks in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Custom made USB-sticks zorgen ervoor dat u zich op een originele manier kunt onderscheiden van uw concurrenten. De USB stick in de vorm van een injectie spuit is een geschikt relatiegeschenk voor de medische branche.

Geheel naar uw wens kunnen wij de injectiespuit geheugensticks bedrukken met de naam en het logo van uw bedrijf. Dit maakt de bedrukte medische USB stick perfect inzetbaar als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld ziekenhuizen en doktersposten. De USB FlashDrive in de vorm van een injectiespuit is gemaakt van transparant kunststof en ideaal voor medische of farmaceutische promoties.

Bent u geïnteresseerd in onze custom made USB stick injectienaald en wilt u graag meer informatie? Op onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij kunnen een digitaal voorbeeld voor u maken om een duidelijk beeld te geven van het eindproduct. Ons geheel assortiment aan medische relatiegeschenken is te bezichtigen op onze website. Wij bieden een snelle levering, goede kwaliteit en lage prijzen. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick injectiespuiten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: