USB stick kerstmannen

USB stick kerstmannen met bedrukking

 

Af en toe is het tijd om uw klanten, personeel, leden of andere relaties in het zonnetje te zetten. Met kerst worden vaak geschenken uitgedeeld als blijk van waardering. De geschenken worden bedrukt met een logo en bedrijfsnaam zodat er tevens reclame wordt gemaakt. Vandaar dat het van belang is dat een relatiegeschenk nuttig is. Alleen dan zal het daadwerkelijk worden gebruikt met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. De meest veelzijdige en functionele relatiegeschenken van dit moment zijn bedrukte USB sticks. Wij bieden memorysticks in alle soorten en maten. Zo is de USB stick in de vorm van een kerstman zeer populair rond de feestdagen. Elke foto die met kerst wordt gemaakt, kan direct op de kerst USB stick worden opgeslagen! Zo weet u zeker dat de kerstfoto’s niet verloren gaan wanneer de computer crasht.

De kerstman USB stick kan naar eigen wens worden bedrukt. Wilt u de rugzijde voorzien van een logo, een bedrijfsnaam en/of een promotietekst? Wij zorgen ervoor dat uw opdruk goed in het zicht is voor optimale promotie. De bedrukte USB Santa claus is klein van formaat en kan dus gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Op die manier heeft de gebruiker zijn/haar belangrijkste bestanden altijd bij de hand en komt uw bedrijfsnaam onder vele ogen.

De bedrukte Kerstman stick is leverbaar in verschillende capaciteiten en kan op onze website worden besteld. Heeft u vragen of opmerkingen over de memorysticks in kerstmanvorm, dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons compleet aanbod is te bezichtigen op de website, van goedkope USB-sticks tot luxe gifts. Voor elke branche hebben wij een geschikte USB stick met logo. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick kerstmannen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: