USB stick krabben

USB stick krabben met bedrukking

 

De samenleving is steeds meer aan het digitaliseren. Vandaar dat bedrukte geheugensticks de laatste jaren enorm aan populariteit hebben gewonnen. Tegenwoordig zijn USB-sticks verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren. Zo is er voor ieder wat wils. De USB-stick in de vorm van een krab is bijvoorbeeld erg leuk als relatiegeschenk wanneer u werkzaam bent in de vissende industrie, de voedselindustrie of in de horeca. Heeft u bijvoorbeeld een eigen restaurant en wilt u graag uw klanten, personeel of andere relaties verrassen en tevens uw naam promoten?  De krab USBstick als relatiegeschenk is een prima idee!

De USB-stick zit in een hoogwaardig rubberen behuizing die bedrukt kan worden met een tekst of logo naar wens. Zo kunnen wij de bedrukte USB krab voorzien van uw bedrijfsnaam en logo zodat er optimaal reclame wordt gemaakt voor uw viswinkel, restaurant of voedselfabriek. Overal waar de USB-stick met logo mee naartoe wordt genomen, komt uw naam onder ogen met een naamsbekendheid vergroting als gevolg. De bedrukte krab geheugenstick is een origineel, praktisch en vrijblijvend cadeau.

Bent u opzoek naar originele en bijzondere relatiegeschenken voor uw klanten, personeel, leden of andere relaties? U bent bij ons aan het goede adres! Wij bieden u een ruim assortiment aan te bedrukken USB-producten voor elke branche. Geheel vrijblijvend kunt u een offerte aanvragen. Wij kunnen ook een digitaal voorstel maken van het door u gewenste product. Door onze goede kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering zijn wij al jaren toonaangevend in de relatiegeschenken branche.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick krabben? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: