USB stick met lasers

USB stick met lasers en bedrukking

De USB stick met laser is ontzettend handig, de bedrukte USB stick is twee in één. De USB stick heeft aan de voorkant een laser. Aan de achterkant van het product kunt u er een USB stick uitschuiven. Ontzettend handig voor op kantoor. In ons assortiment vind u ook een USB stick met laser die u gemakkelijk aan uw sleutelbos kunt hangen. Zo raakt u de USB stick met opdruk nooit meer kwijt.


Om de USB stick nog leuker te maken kunt u hem laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt de USB stick nog unieker. Het is leuk voor op beurzen en opendagen als promotiemiddel. De USB stick is ook geschikt als relatiegeschenk. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick met lasers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: