USB stick rugby ballen

USB stick rugby ballen met bedrukking

 

USB sticks zijn steeds populairder wordende relatiegeschenken die tegenwoordig in allerlei vormen verkrijgbaar zijn. Ben je zelf coach of lid van een rugbyteam of heb je een sport gerelateerd bedrijf, dan is de USB-stick in de vorm van een rugbybal zeer geschikt als relatiegeschenk. De typische vorm is onderscheidend en de stick kan besteld worden in verschillende opslagcapaciteiten.

De rugby USB sticks zijn verkrijgbaar in verschillende geheugencapaciteiten en zijn te bedrukken met een tekst of logo naar keuze. Omdat alle belangrijke bestanden worden opgeslagen op rugbybal USB-stick, zal deze overal mee naartoe worden genomen. Hierdoor zal er optimaal reclame gemaakt worden voor uw bedrijf, vereniging of winkel waardoor uw naamsbekendheid aanzienlijk zal stijgen.

Zijn uw relaties sportief ingesteld? Onze bedrukte geheugensticks in de vorm van een rugby bal zijn ideaal als relatiegeschenken en perfect inzetbaar als promotiemiddel. Daarnaast kan de USB football met logo worden uitgedeeld tijdens sportevenementen om zo uw vereniging of bedrijf onder de aandacht te brengen.  Zo blijft uw logo of naam in het geheugen van de klanten en leden gegrift.

De american football USB-stick is gemaakt van rubber. Het is een perfect en snel leverbaar relatiegeschenk voor uw sportvereniging dat origineel, praktisch en blijvend is. HSG Relatiegeschenken heeft al jaren ervaring en biedt u een ruime en opvallende keuze aan te bedrukken USB flash drives. Het compleet assortiment is te bezichtigen op onze website, waar u tevens gratis en geheel vrijblijvend een offerte kunt aanvragen. Indien gewenst, kunnen wij gratis een digitaal voorstel maken van uw productkeuze. Wij bieden een snelle levering, goede prijzen en een uitstekende kwaliteit. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick rugby ballen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: