USB stick shirts

USB stick shirts met bedukking

 

Relatiegeschenken zijn bedoeld om uw relaties met klanten, personeel en leden te versterken en uw imago te verbeteren. Relaties zullen het waarderen wanneer ze af en toe in het zonnetje worden gezet. Uit blijk van waardering kunt u ze verrassen met een leuk geschenk. Nuttige geschenken vallen het meest in de smaak. USB sticks behoren dan ook tot de meest populaire relatiegeschenken van deze tijd. Aangezien de samenleving steeds meer digitaliseert, is het belangrijk om belangrijke bestanden altijd bij de hand te hebben.

Tegenwoordig zijn USB sticks er in alle soorten en maten. Met originele sticks valt u op! Zo kunt u de USB stick in de vorm van een T-shirt volledig naar eigen wens laten bedrukken. Voor sportverenigingen is het leuk om de USB in shirtvorm te voorzien van de clubkleuren en het clublogo. Het is zeer slim om  de USB shirts te voorzien van uw logo en bedrijfsnaam. Telkens wanneer de bedrukte geheugenstick wordt gebruikt, komt uw logo onder ogen met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. De USB stick shirts met logo maken dus optimaal reclame voor uw bedrijf!

Bent u opzoek naar andere vormen memorysticks? HSG Relatiegeschenken biedt een ruim assortiment aan te bedrukken USB. Zo hebben wij ook sticks in de vorm van een voetbaltenue of een voetbal. Bestel de bedrukte t-shirt USB sticks voordelig en eenvoudig op onze website. Wij bieden snelle levering, goede kwaliteit en lage prijzen. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick shirts? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: