USB stick vliegtuigen

USB stick vliegtuigen met bedrukking

 

Tegenwoordig gebruikt vrijwel iedereen een USB stick. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken. U heeft altijd de belangrijkste bestanden bij de hand met een USB stick. Hoeveel bestanden u kwijt kunt op de memory stick, is afhankelijk van de opslagcapaciteit. U kunt direct aan de slag met de stick zodra de USB-stick in de laptop of computer wordt gestoken. HSG Relatiegeschenken heeft een ruim assortiment aan USB sticks. Ook voor een USB stick in de vorm van een vliegtuig bent u bij ons aan het juiste adres.

De vliegtuig USB kan volledig naar eigen wens worden bedrukt. Zo kunnen wij de vliegtuig stick bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of een promotietekst. Op deze manier zal uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komen wat natuurlijk erg gunstig is voor uw naamsbekendheid. De bedrukte USB stick Plane is een nuttig relatiegeschenk dat daadwerkelijk gebruikt zal worden en overal mee naartoe wordt genomen. Dit maakt de vliegtuigstick met logo ideaal als promotiemiddel.

Werkt u in de vliegtuig branche of heeft u een eigen transport bedrijf? Het is zeer origineel om uw relaties, klanten en personeel te verrassen met een relatiegeschenk in de vorm van een bedrukte vliegtuig usb-stick. Op onze website kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Bekijk ook onze memorysticks in de vorm van een auto, een wortel, een dolfijn en een voetbal. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick vliegtuigen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: