USB stick voetballen

USB stick voetballen met bedrukking

 

Gepersonaliseerde USB-sticks zijn de meest functionele en veelzijdige relatiegeschenken van dit moment. De USB sticks beschikken over behuizingen die geheel naar eigen wens te bedrukken zijn. Vanwege de compacte afmetingen, kunnen USB sticks overal gemakkelijk mee naartoe worden genomen zodat u uw belangrijkste bestanden altijd bij de hand heeft. Wanneer de stick bedrukt is met reclame, zal er optimaal reclame gemaakt worden  voor uw bedrijf wat positief is voor uw naamsbekendheid. Wij bieden USB sticks in alle vormen en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze USB stick in de vorm van een voetbal? Leuk voor voetbalverenigingen of sportclubs.

De voetbal memorystick is een prachtig relatiegeschenk om uw vereniging of merk onder de aandacht te brengen. Wij bedrukken USB sticks met uw logo, bedrijfsnaam of wat voor opdruk dan ook. Wij bieden een ruim assortiment van goedkope sticks tot luxe USB. De USB stick in voetbalvorm met sleutelhanger is leverbaar in verschillende capaciteiten. Voor vragen over de bedrukte USB met voetbal, kunt u gratis en geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.

Wilt u uw sportvereniging promoten of uw klantenkring versterken? Geef dan voetbal USB sticks weg als relatiegeschenken, laat de sticks bedrukken met uw logo en uw bedrijfsnaam komt vaker dan ooit onder ogen. Op onze website is het geheel aanbod aan te bedrukken geheugensticks te vinden. Zo hebben we ook USB sticks in de vorm van een voetbal shirt, een wortel, een race auto en een tandenborstel. Voor elke branche hebben wij een bijpassende USB stick met logo.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick voetballen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: