USB stick wortels

USB stick wortels met bedrukking

 

Wilt u graag uw bedrijf op een originele manier promoten en heeft u bijvoorbeeld een groentewinkel, supermarkt of wortelbedrijf? De USB stick in de vorm van een wortel is een leuk en nuttig relatiegeschenk. Tegenwoordig is vrijwel alle informatie gedigitaliseerd. Daardoor zijn USB sticks steeds populairder als relatiegeschenken. Met de wortel USB stick heeft u altijd alle belangrijke bestanden bij de hand. Daarnaast worden geheugensticks overal mee naartoe genomen waardoor het perfect inzetbaar is als promotiemiddel. Wanneer uw bedrijfsgegevens worden gedrukt op de stick, zal uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komen met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg.

Wij kunnen alle USB-sticks voorzien naar uw eigen wens. Deze custom made USB stick met wortel is de ideale give away. Wilt u uw bedrijfsnaam, logo, websitelink of promotietekst graag bedrukken? Wij zorgen ervoor dat al uw belangrijkste gegevens goed in zicht zijn zodat er optimaal reclame gemaakt wordt voor uw bedrijf. Met de hippe USB stick in de vorm van een wortel kunt u de perfecte boodschap overdragen, relaties versterken en uw bedrijf onder de aandacht houden. Verschillende opslag capaciteiten zijn mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in de bedrukte wortel geheugenstick, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunnen we gratis een digitaal ontwerp maken zodat u een duidelijk beeld krijgt van de USB stick wortel met logo als relatiegeschenk. HSG Relatiegeschenken biedt een snelle levering en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken en promotionele gifts.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stick wortels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: