USB Stylus touch balpennen

USB Stylus touch balpennen met bedrukking

 

De USB stylus touch ball pen is drie in één. Het is een pen, stylus touch en een USB in één. In het HSG assortiment vindt u twee soorten USB stylus touch ball pennen. De Lomax beschikt over een USB met een geheugen van 4GB. Aan de onderzijde zit een stylus touch en wanneer je de balpen uitschuift is het ook een balpen. De andere USB stylus touch ball pen is de Latrex en beschikt over een USB met 8 GB geheugen. Aan de bovenzijde zit een stylus touch en aan de onderzijde een pen. Wanneer je de bovenkant van de balpen openmaakt verschijnt er een USB stick.

U kunt de USB stylus touch ball pen relatiegeschenk bij HSG Relatiegeschenken geheel naar uw wens laten bedrukken. Bedruk de USB stylus touch ball pen met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking komt uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht bij uw relaties. De USB stylus touch ball pen is de perfecte manier om uw bedrijf in de elektronicabranche en onder uw relaties te promoten, omdat veel mensen tegenwoordig een smartphone hebben.

In het HSG assortiment vindt u diverse producten die gerelateerd zijn aan de USB stylus touch ball pennen zoals de iPad houder en de USB memory stylus touch. Door de bedrukking wordt het product echt persoonlijk en een perfect relatiegeschenk voor in de elektronicabranche.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de USB Stylus touch ball pen bedrukt of onbedrukt of over een ander product, neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb stylus touch balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: