usb-ventilators

Usb-ventilators met bedrukking

 

Voor personen die verkoeling nodig hebben bij het werken is de usb ventilator een uitermate goed relatiegeschenk. De usb ventilator kunt u aansluiten op de computer met de usb stick die aan de ventilator zit. De bedrukte usb ventilator heeft verschillende manieren waarop u de ventilator kunt gebruiken, op bijvoorbeeld hard waaien en minder hard waaien. De ventilator werkt via de usb aansluiting of op batterijen.
De usb ventilator kunt u gemakkelijk bedrukken met u eigen tekst en/of logo. Zo past de usb ventilator goed bij u en uw bedrijf. Hierdoor is de bedrukte usb ventilator het ideale relatiegeschenk voor jong en oud. De usb ventilator is ook een goed business gift en zal zeker gewaardeerd worden door u klanten.
Indien u vragen heeft over de usb ventilator of over andere producten neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor usb-ventilators? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: