uv-banden

Uv-banden met bedrukking

Met deze UV-band kunt u de sterkte van de UV-straling zien aan de hand van verschillende kleuren. De UV-band als promotiemiddel kan om de pols gedragen worden, en kan op drie verschillende maten gezet worden. Zo kan de UV-band door verschillend mensen gedragen worden. De
UV-sterkte wort aangegeven door middel van kleuren en smileys die op de bedrukte UV-band staan. Er staat een zonnetje op de UV-band als relatiegeschenkhierbij staat een bepaalde kleur en smiley die aangeeft hoe sterk de uv-straling is. Dit is erg belangrijk om te weten, UV-straling is namelijk schadelijk voor de huid.

U kunt de UV-band als relatiegeschenk laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De UV-band is een innoverend product wat bijdraagt aan de gezondheid. U zult dus zeker een goede indruk achterlaten bij uw relaties met deze UV-band. Uw bedrijf zal in associatie worden gebracht met de UV-band, de UV-band met opdruk is dan ook een prima promotiemiddel.

Naast de bedrukte UV-band hebben we nog meer soortgelijke producten. We hebben bijvoorbeeld de UV-sleutelhanger, deze meet net zoals de UV-band de sterkte van de UV-straling. Wilt u meer weten over de UV-band of de andere producten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor uv-banden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: