UV kleur horloges chameleon

UV kleur horloges chameleon met bedrukking

 

Het UV kleur horloge chameleon is een van de nieuwste trends op het gebied van horloges! Dit horloge is een uniek horloge, dat verkleurt als het in aanraking komt met UV/zonlicht. Door het UV licht veranderen zowel de wijzerplaat als horlogeband van het horloge. Met andere woorden: binnenshuis zal uw horloge wit zijn en zodra u naar buiten loopt zal het horloge direct verkleuren. Het horloge is beschikbaar in een roze of blauw kleurend model en is geschikt voor mannen en vrouwen. Hoe intenser het UV licht, hoe dieper de kleur van het horloge zal zijn. Het horloge kan aan de achterzijde voorzien worden van uw logo door middel van een lasergravure. Op deze manier kunt u het horloge extra persoonlijk maken! U zult zeker de show stelen met dit unieke horloge!

Hoe werkt het?

Het horloge heeft een betrouwbaar Japans quartz kwaliteitsuurwerk, waarop 24 maanden garantie verleend wordt. De elegante metalen kast heeft een diameter van 40 mm en is slechts 7,5 mm dik. Het horloge beschikt over een PU lederen band. Deze band heeft een facet motief en kleurt naar keuze van het model blauw of roze. Het horloge is gemaakt van mineraal glas.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor uv kleur horloges chameleon? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: