uv-sleutelhangers

Uv-sleutelhangers met bedrukking

UV-licht kan schadelijk zijn voor de huid, het is dan ook belangrijk dat u in de gaten houdt hoeveel UV-licht u binnen krijgt. Met de bedrukte UV-sleutelhanger kunt u de sterkte van het UV-licht controleren voordat u de zon ingaat. Aan de UV-sleutelhanger zit een ronde schijf de die UV-sterkte aangeeft met gebruik van kleuren en smileys. Aan de sleutelhanger kunnen uw sleutels of andere dingen gehangen worden de UV-sleutelhanger als promotiemiddelheeft dus meerdere functies.

De UV-sleutelhanger kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Hierdoor wordt de UV-sleutelhanger een goed promotiemiddel. De UV-sleutelhanger is een nieuw product en zal dus zeker in de smaak vallen bij uw relaties. Met de bedrukking wordt de UV-sleutelhanger als promotiemiddel een uniek product, niemand anders zal deze UV-sleutelhanger hebben.

We hebben in onze collectie verschillende producten die de UV-straling kunnen meten. Zo hebben we naast de UV-sleutelhanger met opdruk ook een UV-band die om de pols gedragen kan worden. Bent u geïnteresseerd in de UV-sleutelhanger of in andere producten kijk dan verder op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor uv-sleutelhangers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: