Valentijn artikelen

Valentijn artikelen met bedrukking

Valentijn wordt als dé meest romantische dag van het jaar beschouwd. Op 14 februari wordt Valentijn gevierd met cadeautjes en/of etentjes.

Wij kunnen u enkele voorstellen doen voor Valentijn-cadeautjes, namelijk typische Valentijn artikelen en de Valentijn chocotelegrammen! De chocotelegrammen zijn gemaakt van het Belgische merk chocolade "Callebaut".

Met ons bijzonder ruime aanbod artikelen is er altijd wel een geschikt geschenk voor valentijn. Zo beschikken we over een ruim assortiment Chocolade die naar wens is te personaliseren. Tevens hebben we veel hartvormige artikelen waarmee u met valentijn altijd een origineel cadeau kunt geven.

Neem gerust een kijkje op onze website hsg-relatiegeschenken.com als u geïnteresseerd bent in meer relatiegeschenken, promotionele gifts en gadgets. Er staat een uitgebreid assortiment online.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor valentijn artikelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: