Vangbalspellen

Vangbalspellen met bedrukking

Een vangbalspel is een leuk spelletje voor kinderen. Het speeltje bestaat uit een klein korfje met daaronder een handvat om het vast te houden. Er zit een knop op, die ervoor zorgt dat een balletje uit het korfje geschoten wordt.

De kinderen kunnen tegenover elkaar gaan staan. De een schiet het balletje weg, de ander probeert het op te vangen in de korf. Als het balletje in de korf zit, kan vervolgens het andere kind het balletje wegschieten, waarna het ene kind het weer opvangt. Zo wordt het balletje elke keer op en neer geschoten. Het spel kan ook gedaan worden met meer dan 2 personen, er kunnen zoveel personen meedoen als dat er korven met schietonderdelen aanwezig zijn.

Vooral tijdens de lente- en zomerdagen is het leuk om dit spelletje buiten te spelen. Het kan meegenomen worden op vakantie of naar het strand.

Een bedrukt vangbalspel vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf als er in het openbaar met dit spelletje gespeeld wordt.

Bent u op zoek naar een vangbalspel? Dan bent u hier aan het juiste adres. Voor vragen over het bedrukte vangbalspel als relatiegeschenk kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vangbalspellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: