Vazen van glas

Vazen van glas met bedrukking

 

Een vaas van glas is bedoeld om een boeketje bloemen of een enkele bloem in te zetten. De vaas kan echter ook gevuld worden met fijn zand waarop een kaars geplaatst kan worden. Zo zijn er veel geschikte ideeën om een vaas mee op te vullen. Een vaas van glas dient als decoratiemiddel en is een perfect cadeau of relatiegeschenk.

Een vaas van glas als relatiegeschenk kan bedrukt worden met een tekst, afbeelding of logo. De vaas van glas kan verkregen worden in verschillende vormen en door er een tekst op te laten bedrukken, ziet de vaas van glas er een stuk unieker, mooier en persoonlijker uit! De bedrukte vaas van glas als relatiegeschenk is betaalbaar en ziet er fraai uit. De bedrukking kan 2D of 3D geplaatst worden.

HSG relatiegeschenken kan u alle soorten vazen van glas inclusief of exclusief bedrukking aanbieden. Bekijk (door bovenaan verder te klikken) ons assortiment en vraag gratis een prijsofferte aan.
Vindt u niet de vaas van glas die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de vazen van glas aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vazen van glas? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: