Vector balpennen

Vector balpennen met bedrukking

De Vector balpennen van Parker zijn blauw schrijvende pennen. De vector balpennen Parker zijn verkrijgbaar in kunststof en roestvrij staal. Er kan bij een kunststof balpen gekozen worden uit een blauwe, zwarte of witte kleur.

Balpennen zijn artikelen die vaak rondslingeren op onder andere bureaus, kasten of tafels. Hierdoor worden ze gezien, waardoor een bedrukking de naamsbekendheid zal vergroten. De vector balpennen worden geleverd in een chique doosje, ze zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties, vanwege de kwaliteit die de vector balpen levert.

Op onze website staat een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken, dus neem gerust een kijkje. De artikelen zijn met een druk op de knop online te bestellen. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de bedrukte of onbedrukte vector balpen relatiegeschenk.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vector balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: