Vector rollerbalpennen

Vector rollerbalpennen met bedrukking

 

De Vector rollerbalpennen zijn zwart schrijvend, staan voor kwaliteit en zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties. De rollerpennen van Parker worden geleverd in een chique doosje. De vector rollerbalpen Parker kan bijvoorbeeld cadeau gedaan worden aan uw relaties, zakenpartners of personeel.

Door uw bedrijfskenmerken op de vector rollerpen te laten bedrukken, zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker vergroot worden. De rollerpennen zijn te verkrijgen in kunststof en roestvrij staal. De kunststof balpennen zijn onderverdeeld in drie kleuren: blauw, zwart en wit.

Bent u geïnteresseerd in een bedrukte of onbedrukte vector rollerbalpen? Neem gerust contact op met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Zij helpen u graag verder met uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk. Op onze website staat een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vector rollerbalpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: