Veiligheidshamers

Veiligheidshamers met bedrukking

 

Veiligheidshamers zijn onmisbaar in elke auto. In noodsituaties kunnen ze uw leven redden!  HSG Relatiegeschenken stelt veiligheid voorop en heeft daarom een uitgebreid aanbod aan te bedrukken veiligheidshamers, met of zonder zaklamp. Met deze bedrukte veiligheidshamer verbrijzelt u gemakkelijk de ruiten van uw auto in geval van nood.

De noodhamer kan worden bedrukt met reclame. Zo kunt u een boodschap overbrengen, reclame maken voor uw bedrijf of anders zorgen voor een vergroting van uw naamsbekendheid. Vrijwel alle rescue veiligheidshamers zijn voorzien van een afgeschermd mes voor het doorsnijden van de autogordel. De metalen punt van de lifehammer wordt gebruikt voor het inslaan van de autoruit zodat u uit de auto kunt ontsnappen wanneer het niet mogelijk is om de auto op de normale manier te verlaten.

Wilt u uw relaties, klanten of personeel een relatiegeschenk bieden dat tevens bijdraagt aan hun veiligheid? Safety hammers met logo behoren ongetwijfeld tot de meest bruikbare relatiegeschenken. Zo gaat uw dierbare relatie nooit meer op pad zonder een veiligheidshamer in de auto zodat er in noodsituaties goed te handelen is.

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u terecht voor het bezichtigen van ons compleet assortiment. Hier vindt u ook onze andere veiligheidsartikelen en auto relatiegeschenken. Op onze website kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de te bedrukken noodhamers. Weet u niet zeker of uw ideeën en wensen haalbaar zijn? Neem dan gerust contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Zij zijn er om u te helpen en gaan altijd opzoek naar een passende oplossing!  

De auto veiligheidshamer met logo wordt snel bij u thuis geleverd zodat uw relaties zo snel mogelijk veilig op pad kunnen. De gepersonaliseerde reddingshamers zullen op een zichtbare plek in de auto bewaard worden waardoor uw bedrijfsnaam onder veel ogen komt. Wij hoeven u niet uit te leggen dat dat erg gunstig is voor de naamsbekendheid van uw bedrijf! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor veiligheidshamers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: