Veiligheidspetten

Veiligheidspetten met bedrukking

Om ongelukken te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u zichtbaar bent voor anderen. Dit kan met veiligheidsproducten en signaalkleding zoals veiligheidsvestjes of veiligheidspetten met reflectoren. De 6 panel cap is gemaakt van geel polyamide en heeft op de klep en op de achterzijde van de pet een groot reflecterend vlak dat bijdraagt aan de veiligheid van de drager. De pet valt op waardoor u, zeker in het donker, veiliger over straat kunt. Tevens zijn reflecterende caps onmisbaar voor onder andere begeleiders en verkeersregelaars, hardlopers en personen die vaak buiten aan het werken zijn.

De gele veiligheidscap kan bedrukt worden naar uw eigen wens. Zo kunnen wij de pet met reflectie voorzien van uw logo, bedrijfsnaam en/of promotietekst. Dit maakt de reflecterende veiligheidspetten uitstekend inzetbaar als relatiegeschenken. Ze zorgen voor een optimale promotie en dragen bij aan de veiligheid van uw relaties. Uw bedrijf blijft onder de aandacht en uw naamsbekendheid zal aanzienlijk vergroten doordat uw bedrijfslogo onder veel ogen komt. De bedrukte safety cap met reflectoren is te verkrijgen tegen een lage prijs zodat u met een smal budget een breed publiek kunt bereiken. De reflecterende pet met logo is het ideale relatiegeschenk voor een groot aantal branches.

U kunt ons compleet assortiment aan veiligheidskleding en signaalkleding vinden op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com.  Van veiligheidshesjes tot veiligheidsschoenen; wij bieden een ruim assortiment. De keuze laten we aan u over! Op onze website kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de te bedrukken veiligheidspet als bedrijfskleding. Veiligheid van uw personeel staat voorop! Wij bieden lage prijzen, goede kwaliteit en snelle levering. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor veiligheidspetten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: