Veiligheidssets voor thuis

Veiligheidssets voor thuis met bedrukking

 

Veiligheid in uw eigen huis is een van de belangrijkste dingen, zo bent u zelf veilig en alle andere mensen in uw huis ook. Met de bedrukte veiligheidsset voor thuis beschermt u zich voor ongelukken in  en rond om het huis. De veiligheidsset als relatiegeschenkbestaat uit een rookalarm, een slot en een eerstehulpset, zo bent u voor veel verschillende dingen beveiligd. Het rookalarm kunt u ergens in uw huis ophangen, zodat er een alarm gaat als er rook in uw huis is. Zo wordt u gewaarschuwd als er brand is en kunt u de brand blussen of snel het huis uit gaan. Het slot van de veiligheidsset voor thuis beveiligd uw huis tegen inbrekers, zodat u zich veiliger voelt in uw huis. En wanneer u of iemand anders gewond is kunt u met de eerstehulpset de wonden verzorgen. Zo bent u goed voorbereid als er eens een ongeluk gebeurd.

Als u de veiligheidsset laat bedrukken is het een uitstekend promotiemiddel. De onderdelen van de veiligheidsset met opdruk voor thuis worden de bedrukt en de doos waar de veiligheidsset in zit wordt ook bedrukt. Zo is de opdruk van uw bedrijfslogo en/of eigen tekst goed te zien, en zal deze veel aandacht krijgen. Doordat het product zo professioneel is zal dat zeker de aandacht trekken en zal u een goede indruk achter laten bij uw relaties.

Naast de veiligheidsset voor thuis als promotiemiddel zijn nog veel meer veiligheidsproducten verkrijgbaar. Deze producten zijn niet alleen voor thuis bedoeld, maar kunnen ook buitenshuis gebruikt worden. Zo bent u zowel binnenshuis als buitenshuis goed beschermt tegen allerlei gevaren. Voorbeelden van andere veiligheidsproducten zijn veiligheidsvestjes en bedrukte pleisters. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor veiligheidssets voor thuis? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: