Veiligheidstasjes

Veiligheidstasjes met bedrukking

In het donkere jaargetijde is het bijzonder belangrijk dat u wordt gezien door alle verkeersdeelnemers. Dit kan door middel van signaalkleding of reflecterende veiligheidskleding. Het fluorescerende veiligheidsrugzakje is voorzien van reflectoren en zorgt voor zichtbaarheid in het verkeer.  Het veiligheidsrugzakje is geschikt voor onder andere sportclubs zoals hardloopverenigingen en hockeyclubs maar ook voor andere branches is het veiligheidstasje een zeer welkom geschenk. Gaat u bijvoorbeeld met de klas op schoolreisje en wilt u de kinderen een leuk maar vooral nuttig geschenk meegeven? De bedrukte fluorescerende tasjes zorgen ervoor dat de groep goed te herkennen is. Schooljeugd is de ideale doelgroep aangeziend de veiligheid van kinderen voorop staat!

Het reflecterende veiligheidstasje kan besteld worden in verschillende fluorescerende kleuren en kan geheel naar eigen wens worden bedrukt met uw bedrijfsgegevens. Dit maakt de te bedrukken veiligheidstas perfect inzetbaar als relatiegeschenk. Het is een praktisch, origineel en blijvend geschenk dat ervoor zorgt dat uw bedrijfsnaam onder vele ogen komt. Uw naamsbekendheid zal aanzienlijk toenemen en uw bedrijf blijft onder de aandacht bij uw klanten, personeel en andere relaties. De bedrukte veiligheid promo rugzak is gemaakt van nylon en is voorzien van reflecterend materiaal.

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com is ons compleet assortiment te bezichtigen en kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor het veiligheidstasje met bedrukking. Het is een voordelig en effectief geschenk, die bedrijven op meerdere vlakken van toegevoegde waarde voorziet. Het zorgt voor een optimale promotie, het versterkt relaties en het vergroot de veiligheid. HSG Relatiegeschenken staat garant voor een snelle levering, lage prijzen en een goede kwaliteit. Laat de nylon veiligheidstassen bedrukken met logo opdruk als leuke en functionele reclamedragers. Wij adviseren u graag verder bij het maken van uw keuze. Meer weten over de fluorescerende veiligheidsrugzakken met logo? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor veiligheidstasjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: