Veiligheidsvest kinderen

Veiligheidsvest kinderen met bedrukking

De veiligheid van een kind staat voorop. Pech onderweg of een ongelukje gehad? Zorg ervoor dat een veiligheidsvest voor uw kind aanwezig is in de auto! Deze veiligheidsvestjes kunnen ook gebruikt worden tijdens schoolreisjes of wanneer ’s avonds wordt gesport of gewandeld. Kinderen zijn zichtbaar in het verkeer met dit reflecterende veiligheidsvest. Onze veiligheidsvesten voor kinderen zijn veel gevraagde artikelen van goede kwaliteit. Het veiligheidsvest is mooi afgewerkt en staat garant voor jarenlang draagplezier. Het kindervest wordt verkocht in verschillende kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die uw school, bedrijf, winkel of club het beste vertegenwoordigd. De uitwasbare veiligheidsvesten in kleine maten zijn populaire relatiegeschenken. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud.

De polyester veiligheidsvesten zijn gemakkelijk te voorzien van een bedrukking met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Het kinderveiligheidsvest kan natuurlijk ook worden bedrukt met een websitenaam, een aankondiging van een open dag of andere promotie. Maak uw wensen kenbaar! Onze mogelijkheden zijn enorm. Het promotioneel veiligheidsvest voor kinderen biedt de drager optimale veiligheid door de reflecterende strepen en zorgt tevens voor een vergroting van uw naamsbekendheid. Uw bedrijfslogo zal vaak onder ogen komen waardoor uw bedrijf onder de aandacht blijft bij klanten, personeel en relaties.

Bent u geïnteresseerd in het bedrukte veiligheidsvest voor kinderen, dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. U kunt een digitale voorbeeldopmaak met uw logo of tekst op het product ontvangen ter illustratie. Op onze site kunt u tevens ons compleet assortiment aan te bedrukken veiligheidskleding, signaalkleding met bedrukking en andere bedrijfskleding vinden. HSG Relatiegeschenken heeft al jarenlang ervaring. Wij bieden dan ook een snelle levering, lage prijzen en goede kwaliteit. Het kinderveiligheidsvest met bedrukking is een origineel, praktisch en blijvend relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor veiligheidsvest kinderen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: