veiligheidsvesten voor de hond

Veiligheidsvesten voor de hond met bedrukking

 

Het veiligheidsvest voor de hond is vergelijkbaar met het veiligheidsvest voor de mens. In principe hebben deze twee vestjes hetzelfde doeleinde: opvallen in het verkeer. Dat doen ze zeker met hun opvallende kleur. De meeste vestjes hebben de kleur oranje of geel. Ook hebben ze reflecterende strips die ervoor zorgen dat de hond veilig en gezien over straat kan. Doordat de vestjes zo opvallen is het erg slim om uw logo op het veiligheidsvest te drukken. Zo krijgt niet alleen het bedrukte veiligheidsvest voor de hond de aandacht, maar ook uw bedrijf. Het veiligheidsvest voor de hond is dus ook een prima relatiegeschenk. Het veiligheidsvest als relatiegeschenk bevordert de veiligheid in het verkeer en het maakt ook nog eens reclame voor u.

Het veiligheidsvest met opdruk is gemaakt van nylon. Het vest kunt u handmatig wassen met warm water en met zachte zeep. Vervolgens moet u het goed uitspoelen en ophangen om het te laten drogen. Het bedrukte veiligheidsvest heeft reflectors langs de flanken. Om het reflecterende vest nog veiliger te maken kunt u aan het vest een veiligheidslampje haken.

De veiligheidsvesten hebben een comfortabele pasvorm zodat het vest makkelijk op zijn plaats blijft tijdens het lopen. Het bedrukte veiligheidsvestje voor de hond beschikt over twee verstelbare banden voor een optimale afstelling. Met deze banden is het veiligheidsvest aan de hond te bevestigen. Een band gaat om de hals en een band om de buik. Deze banden zijn sluitbaar met klittenband. Door deze klittenbandsluiting heeft het bedrukte hondenvest een gemakkelijke pasvorm.

Door dit bedrukte veiligheidsvestje wordt uw viervoeter tijdens het wandelen of tijdens het hardlopen beter gezien. Het veiligheidsvestje is een echte eye-catcher waardoor uw hond meteen de aandacht trekt in het verkeer. Doordat uw hond een veiligheidsvest draagt, en uzelf misschien ook, kunt u voortaan veiliger over de straat lopen. Het is een ideaal attribuut in het donker en in slecht zicht situaties. Of u nu in het bos wandelt met uw hond of in drukke winkelstraten, het helder en reflecterend veiligheidsvest met opdruk verzekert u dat uw hond gezien wordt.

De veiligheidsvesten met uw opdruk biedt niet alleen een hoop veiligheid voor de honden maar het beschermt de honden ook bij guur en koud weer.

Het gepersonaliseerd veiligheidsvest voor de hond is een zeer origineel relatiegeschenk en dient dus ook als promotieartikel. Het veiligheidsvest met opdruk is verkrijgbaar in verschillende maten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor veiligheidsvesten voor de hond? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: