veiligheidsvestjes

Veiligheidsvestjes met bedrukking

Een veiligheidsvestje is een vestje in een opvallende kleur (meestal fluo-geel, fluo-oranje of fluo-roze).

Een veiligheidsvestje is een echte aanrader voor wie ’s avonds gaat joggen of wandelen. Door middel van een veiligheidsvestje maakt u zichzelf zichtbaar voor automobilisten.

Wanneer uw kind naar school fietst of wandelt is het veiliger wanneer u hem of haar een veiligheidsvestje laat dragen. Ook als het niet donker of mistig is bent u met een veiligheidsvestje veel zichtbaarder.

Veel ongelukken worden vermeden door een veiligheidsvestje. In België, Duitsland, Portugal, Finland, Italië, Tsjechië en Oostenrijk zijn chauffeurs een veiligheidsvestje te hebben in hun voertuig.

Aangezien het hebben van een veiligheidsvestje in de auto in België verplicht is, is het een leuk idee voor een relatiegeschenk. U kunt het logo van uw bedrijf op het veiligheidsvestje laten bedrukken. Meer informatie kan u verkrijgen bij HSG relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor veiligheidsvestjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: