ventilators

Ventilators met bedrukking

Een ventilator is een turboapparaat, dat lucht of gas in beweging brengt. De meeste mensen gebruiken een ventilator voor het verkoelen van een ruimte. Een ventilator geeft geen “nieuwe” lucht. Een ventilatorbrengt de lucht die al in de ruimte hangt in beweging, wat voor verkoeling zorgt.

Een ventilator is niet altijd de waaier met de 3 wieken in een soort van gesloten rooster. Een ventilator kan ook gewoon in uw keuken hangen boven je tafel. Deze soort ventilator hangt meestal nog in de oudere huizen. Er bestaat ook een voedingsventilator. Deze ventilator houdt de voeding in uw koelkast vers. Ook bestaat er nog de afvoer-ventilator. Deze ventilator zuigt de schadelijke stoffen als rook en gas op.

Elektrische ventilatoren werken op elektriciteit: de rotor van de ventilator wordt aangedreven door een elektromotro. U kunt een ventilator vergelijken met een stofzuiger of afzuigkappen.

Een ventilator als relatiegeschenk kan heel nuttig zijn. U kunt ons assortiment aan ventialoren bekijken door op bovenstaande link verder te klikken. U vindt er onder andere een computer-ventilator, een hand-ventilator, ventilatoren in allerlei flitsende kleurtjes, enzovoort.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ventilators? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: