Verbanddozen

Verbanddozen met bedrukking

Een verbanddoos gebruikt men bij kleine ongelukjes. De verbanddoos is handig om altijd bij u te hebben. De bedrukte verbanddoos is handig mee te nemen in de tas of in de auto. In ons assortiment hebben we diverse soorten verbanddozen, zo kunt u er altijd zeker van zijn dat er een verbanddoos is die u het handigste vindt.


U kunt de verbanddoos relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De bedrukking komt aan de voorkant van de verbanddoos te staan. Hierdoor wordt de verbanddoos relatiegeschenken een ideale giveaway bij beurzen. Op deze manier kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf. De verbanddoos zal zeker gewaardeerd worden door uw klanten. De verbanddoos met opdruk is uitermate geschikt als promotiemiddel in de zorgsector.


Indien u vragen heeft over de verbanddoos bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor verbanddozen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: