Verfrissingsdoekjes

Verfrissingsdoekjes met bedrukking

Vooral tijdens warme zomerdagen komen de verfrissingsdoekjes handig van pas. De doekjes kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden op het strand. De verfrissingsdokjes zorgen voor verkoeling op de huid en zorgen ervoor dat het zweet van het zonnen weggeveegd kan worden.

Er zitten 15 verfrissingsdoekjes verpakt in een folie. Op de folie kan de naam of het logo van uw bedrijf gedrukt worden. De bedrukte verfrissingsdoekjes als relatiegeschenk zijn geschikte promotiemiddelen, de folie wordt gezien als mensen de doekjes gebruiken.

Vooral voor mensen die veel zonnen zijn de verfrissingsdoekjes handige producten, zij kunnen wel wat extra verfrissing gebruiken tijdens het zonnen.

De folie van de verfrissingsdoekjes is verkrijgbaar in verschillende kleuren (rood, blauw, wit en zwart). Voor vragen over de verfrissingsdoekjes als relatiegeschenk, kunt u altijd contact met ons opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor verfrissingsdoekjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: